Creatief denken

Share in top social networks!

Met ‘een onderwerp’ voor een artikel kom je niet binnen bij een krant of tijdschrift. Een ‘onderwerp’ kun je immers op vele manieren invullen. De kunst is dus om van een ‘onderwerp’ een ‘idee’ te maken, met een duidelijke vorm en invalshoek.

In je eentje achter je bureau valt dat vaak niet mee. Hoe kom je los van je vaste denkpatronen? Hoe kom je tot verrassende ideeën waarmee je opdrachtgevers hebberig maakt? Dat leer je tijdens deze workshop. Met een béétje theorie en véél praktijk.

Deelnemers aan deze workshop gaan naar huis met een lijst ideeën waarmee ze zó de boer op kunnen. Bij elkaar gesprokkeld in een flitsende sessie van een uurtje of vier, met verrassende oefeningen. Of trainer Fréderike Geerdink dat zelf een beetje succesvol doet? Overtuig jezelf met haar freelance werk tot december 2006 en met haar werk als correspondent Turkije sinds januari 2007!

Datum: najaar 2014, precieze datum nog niet bekend. Wil je meteen bericht zodra de datum bekend is? Geef je dan op voor de Nieuwsbrief!

Plaats: Utrecht centrum.

Prijs: €98,-, inclusief koffie/thee en iets te eten tussendoor.

Wil je meer informatie? Mail of skype mij dan!

Meteen aanmelden? Ga hieronder je gang!

*(Verplicht veld)
  • Het verschuldigde bedrag van € 98,- graag overmaken op bankrekening 6521149, t.n.v. F.H. Geerdink te Hengelo, onder vermelding van ‘creatief denken’.
  • Bevestiging deelname volgt na betaling. Dan volgt ook meer info over precieze plaats en tijd.
  • Een factuur voor je administratie krijg je op de workshopdag zelf.
  • Kostenloos annuleren kan tot één week voor de workshop. Wie daarna annuleert, krijgt geen geld terug, maar kan wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen.

Laat een reactie achter

*