Freelancen in het buitenland

Share in top social networks!

Correspondenten, dat zijn al lang niet meer de meest ervaren journalisten op een krantenredactie die na jaren trouwe dienst met een mooie post in het buitenland worden vereerd. De nieuwe correspondent is een freelancer. Of beter gezegd: een journalistiek ondernemer, die de media op de voet volgt en precies weet waar en waarmee hij vandaag en morgen zijn geld gaat verdienen.

Klinkt goed. Maar hoe doe je dat? Welk land leent zich voor zo’n vrij correspondentenbestaan, en waarom? Hoe begin je, hoe bouw je een netwerk op, hoe verzin je verhalen voor steeds weer andere en steeds weer nieuwe media? Is Nederland je voornaamste markt, of kijk je verder dan dat?

De trainer werkt al twintig jaar als journalist, ruim tien jaar als freelancer en zeven jaar als vrije correspondent in Turkije. Lees er alles over www.journalistinturkije.nl en www.kurdishmatters.com. En léér er alles over tijdens de workshop ‘Freelancen in het buitenland’. Eén intensieve en actieve dag vol eye openers en inspiratie!

Datum: eind 2014, precieze datum nog niet bekendWil je op de hoogte worden gehouden van de volgende data? Geef je dan op voor de Nieuwsbrief.

Plaats: Utrecht centrum.

Prijs: € 245,-, inclusief koffie/thee en lunch.

Wil je meer informatie? Mail of skype mij dan!

Meteen aanmelden? Ga hieronder je gang!

*(Verplicht veld)
  • Het verschuldigde bedrag van € 245,- graag overmaken op bankrekening 6521149, t.n.v. F.H. Geerdink te Hengelo, onder vermelding van ‘Freelancen in het buitenland’.
  • Bevestiging deelname volgt na betaling. Dan volgt ook meer info over precieze plaats en tijd.
  • Een factuur voor je administratie krijg je op de workshopdag zelf.
  • Kostenloos annuleren kan tot één week voor de workshop. Wie daarna annuleert, krijgt geen geld terug, maar kan wel een ander in zijn/haar plaats laten deelnemen.

Reacties (2)

Laat een reactie achter

*