Het Betere Bod!
Workshop onderhandelen voor freelance journalisten

Zou je meer willen halen uit onderhandelingen met opdrachtgevers? Heb je het gevoel dat je jezelf te goedkoop verkoopt? Freelancers nemen soms genoegen met schamele vergoedingen omdat ze graag voor die bepaalde opdrachtgever willen werken of omdat 'er gewoon geen budget is'. Of omdat ze denken dat ze niet meer waard zijn.

De trainers van Het Betere Bod laten je ontdekken waar je journalistieke kracht ligt en welke marktwaarde daarbij hoort. Weet wat jij een opdrachtgever precies te bieden hebt en het onderhandelen gaat als vanzelf! Met welk bod sla je een opdrachtgever om de oren, zodat hij of zij dat krappe budget of dat vaste honorarium vergeet en je een reële prijs betaalt?

Heb je zin in een dag discussie met vakgenoten? Sta je open voor een eerlijk gesprek over prijzen en uurtarieven? En snak je naar wat praktische oefeningen om te ontdekken wat jou een betere journalist maakt dan al die andere, zodat je daarmee sterk de onderhandelingen voor een beter honorarium inkunt? En wil je óók weten wat de beste 'trucjes' zijn om het onderhandelingsgesprek naar jouw hand te zetten? Geef je dan op voor Het Betere Bod!

Het Betere Bod wordt gegeven door Karina Meerman en Fréderike Geerdink.
Karina Meerman is internationaal gecertificeerd communicatietrainer (NLPTA) en freelance journalist. Ze heeft een brede ervaring in het bedrijfsleven. Sinds 1999 is ze freelance journalist, met als specialisatie management en ICT.
Fréderike Geerdink werkt al vijftien jaar in de journalistiek. Ze schrijft voor publieks- en vakbladen en heeft vier boeken op haar naam staan. Sinds mei 2003 zet ze zich als secretaris van de Freelancers Associatie in voor de verbetering van de positie van freelance schrijvers en journalisten.

Het Betere Bod duurt één dag en wordt gehouden in Utrecht. De kosten: € 195,- (exclusief btw, inclusief lunch en natuurlijk aftrekbaar van de belasting!).
Meer weten over deze workshop? Of wil je meteen een inschrijfformulier? Mail of bel dan met Karina Meerman (0321-3810307) of Fréderike Geerdink (030-2932295).